2x meer energie, de helft van de pijn en je hoofd terug!

De CHemo Cleanup Aanpak

Chemo Cleanup (CCU) biedt een traject aan op basis van acupunctuur en ademhalingstechnieken. Hierbij starten we met het CCU Fundament traject van 2 weken. Tijdens het CCU Fundament traject werken we het hele lichaam door waarbij je uitleg krijgt over de werking op je lichaam.

 

Gedurende de twee weken word je online in groepsvorm begeleid in het doorwerken van dit gebalanceerde programma. Je voert alle behandelingen zelf thuis uit en bespreekt je vragen, opmerkingen en voortgang in de online groepen. We kiezen voor groepen doordat we gezien hebben dat deelnemers veel van elkaar leren. Uiteraard zijn we altijd bereikbaar voor vragen via chat, email en/of whatsapp.

Doordat het een groot online component heeft, is dit traject uitermate geschikt voor deze corona tijd.

 

De technieken

  • De trajecten bestaan uit een combinatie van ademhalingstechnieken en behandeling met acupunctuurnaaldjes:
    Je gebruikt een aantal ademhalingstechnieken die er voor zorgen dat het chemoafval in je lichaam wordt opgeruimd. Deze technieken doe je vaak meerdere keren per dag en worden gedurende de dagen langzaam opgebouwd.
  • Daarnaast gebruik je speciale acupunctuurnaaldjes om veilig en gemakkelijk de zenuwen van je lichaam te herstellen.
    Gedurende het hele traject word je begeleid en krijg je praktische ondersteuning in de uitvoering van de technieken, zodat je altijd de juiste dingen doet.

 

De resultaten

Veel cliënten komen bij ons met een mix aan klachten. We hebben de 5 meeste klachten omschreven in een blog. We kunnen deze klachten veelal verlichten en soms zelfs verhelpen. Ons motto is niet voor niets “2x meer energie, de helft van de pijn en je hoofd terug”. We zien dus bijna altijd een verlichting van neuropathie, een herstel van energie en het verminderen van chemobrein. Verder zien we vaak dat de chemokrul verdwijnt en dat nagels weer steviger worden.

Zoals je kunt lezen is ons traject effectief. We snappen ook dat je wellicht meer informatie wilt over de deelname. Veel van onze oud-deelnemers delen graag hun ervaringen over de aanpak, effecten en begeleiding.
Vraag ons gerust naar de contactgegevens van een oud-deelnemer en we brengen jullie in contact met elkaar.

Overtuigd of toch nog meer vragen?

Vul onze vragenlijst in!