Event | Angst- en Paniekstoornis na Chemo

Veel mensen merken een duidelijker vermoeidheid na chemo en heel vaak wordt dit ook ernstiger. Er onstaan depressiviteitsklachten en een opvallend soort angst- en paniekstoornis. Kenmerkend is dat emotionele klachten na chemo letterlijk te maken hebben met de chemo zelf maar vaak onder een andere noemer worden gezet, zoals schrik of angst. Dit doet geen recht aan de ernst van de situatie.

 

De medicatie die voor wordt geschreven hebben zelfs weinig of geen effect waardoor ook de klachten erger worden. Veel partners merken hierbij dat hun geliefde verandert van een gebalanceerd mens in een emotioneel veel zwakker persoon.

 

Chemo paniekstoornissen maken de sociale mobiliteit des te lastiger met alle gevolgen van dien. Tijdens dit online evenement gaan we dieper in op deze klachten en de oplossing die Chemo CleanUp biedt. Je partner is hier uiteraard ook welkom!

 

Zoals bij elk online evenement, bespreken we ook hier de chemo zenuwpijnen (neuropathie). Dit is een klachten die veel voorkomt bij mensen die chemo hebben gehad.

Verder gaan we in op onze trajecten, bespreken we de behandelmethodes en bieden we vooral de mogelijkheid om vragen te stellen. We gaan dus uit van een interactieve sessie waarin we je vertellen hoe je weer gebalanceerd in het leven komt te staan!

 

Reserveer dus snel je ticket hieronder door op “volgende” te klikken en je gegevens achter te laten.

Datum

20 apr 2021
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:00